Konkrete Poesie und ihre didaktische Umsetzung im Grammatikunterricht - Lavrinčíková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá Konkrétní poezií a možnostmi jejího využití v cizojazyčném vyučování. Zejména se zaměřuje na její využití při výuce gramatiky německého jazyka na základní škole a víceletém gymnáziu.
Konkrétní poezie a její didaktické využití při zprostředkování gramatiky
Keywords: němčina; Gramatika; výuka; poezie