Sbírka příkladů do účetnictví pro N2 - Polnický, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2011)
Závěrečná práce se zabývá popisem Střední školy gastronomické Adolpha Kolpinga. Blíže je věnována pozornost mezipředmětovým vztahům při výuce. V práci je sestavená sbírka příkladů do předmětu účetnictví pro druhý ročník nástavbového studia.
Collection of examples in the accounts for N2
Keywords: účetnictví; didaktika; střední školy