The English articles - Fafejta, Ondřej (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci je uveden přehled pravidel pro užívání členů s ohledem na všechny syntaktické a sémantické faktory a jejich prezentaci studentům.
Anglické členy
Keywords: Anglický jazyk; Gramatika; členy