Získávání pracovníků u vybraného obchodního řetězce působícím na trhu ČR - Flaška, Sebastian (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá procesem získávání pracovníků u vybraného obchodního řetězce působícím na trhu ČR. Cílem práce je analyzovat jednotlivé fáze náborového procesu, identifikovat jejich silné a slabé stránky a navrhnout doporučení pro zvýšení efektivity a kvality náboru. V teoretické části jsou vymezeny klíčové pojmy a procesy spojené se získáváním zaměstnanců. Praktická část vychází z kvalitativního výzkumu provedeného formou řízených rozhovorů s vybranými pracovníky společnosti a pozorováním. Na základě zjištěných dat byla formulována konkrétní doporučení směřující ke zjednodušení a zefektivnění náborového řízení.
Employee Recruitment in a Selected Retail Chain Operating in the Czech Market
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; získávání zaměstnanců; management; human resource management; employee recruitment