How to avoid problems with understanding the use of articles - Rejhová, Cecílie (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce pojednává o výuce členů na základních školách, formuluje funkce členů a pravidla jejich užívání. Pomocí výzkumu určuje práce nejproblematičtější oblasti užívání členů u žáků 6. a 7. tříd a navrhuje způsoby zeefektivnění výuky této problematiky.
Jak předejít problémům s pochopením užívání členů
Keywords: člen neurčitý; člen určitý; anglická gramatika; vyučování