Systém pro správu klientských požadavků - Tlapák, Pavel (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá analýzou a implementací systému pro správu klientských požadavků vytvářeného pro společnost tlapka-design.cz. Výsledkem je helpdesk systém, který slouží jako nástroj zjednodušující komunikaci mezi dodavatelem a klientem a zároveň i komunikaci uvnitř dodavatelské společnosti. Cílem aplikace je zajistit přehledný a jasný proces řešení klientských požadavků od jejich zadání až po samotnou dodávku.
Help Desk System
Keywords: helpdesk systémy; správa klientských požadavků; webové aplikace; framework; help desk systems; customer requirements management; web application