DPH v osobní a nákladní dopravě v ČR - Učená, Šárka (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá problematikou užití daně z přidané hodnoty v oblasti dopravy z úhlu pohledu nejčastějších situací tohoto oboru a objasňuje některé složitější aspekty její aplikace.
VAT in passenger and freight transport in the Czech Republic
Keywords: daň z přidané hodnoty; daňová soustava; Doprava