Analýza hospodaření banky - Hrůzová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato bakalářská práce popisuje finanční analýzu České spořitelny, a.s., Komerční banky, a.s. a Československé obchodní banky, a.s..

This bachelor work describes the financial analyse of The Czech savings bank, The Commercial bank and The Czechoslovak business bank.
Economy analyse of the bank
Keywords: Banking; Basic capital; Financial indexes; Bankovnictví; Základní kapitál; Finanční ukazatelé