Senzorická síť - Ludvík, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2023)
Cílem práce je sestrojit zabezpečenou senzorickou síť pomocí platformy ESP32. Součástí sítě je implementace řízení spotřeby, obousměrná komunikace, režim master-multislave / mesh síť. Změřením příkonové náročnosti jednotlivých senzorů během komunikace se ověří účinnost řízení spotřeby. Dále je potřeba ošetřit stavy přidání a odebrání nového senzoru.
Sensor network
Keywords: ESP32; senzorická síť; zabezpečení; ESP-NOW; mesh; ESP32; sensor network; security; ESP-NOW; mesh