Informační systém sázkové kanceláře - Malý, Michal (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce se zabývá tvorbou informačního systému pro sázkovou kancelář. Na základě analýzy současných řešení na trhu byl navrhnut a implementován nový systém. Tento systém umožňuje veškeré důležité funkcionality pro sázkovou kancelář. Pro tvorbu informačního systému byl zvolen framework Nette.
Information system of betting office
Keywords: Informační systém; tiket; sázka; příležitost; sázková kancelář; Information system; coupon; bet; opportunity; betting office; PHP; MySQL; Nette