Vliv CSR aktivit na budování dobrého jména podniku - Dvořáčková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou společenské odpovědnosti a jejího vlivu na image firmy. Teoretická část práce se zaměřuje na vymezení pojmu společenská odpovědnost firem, firemní identitu, image a komunikaci CSR. Praktická část se věnuje charakteristice vybraného podniku a analýze CSR aktivit. Stěžejní částí bylo dotazníkové šetření, které bylo provedeno mezi zaměstnanci a zákazníky konkrétní prodejny Albert Mladá Boleslav, Jičínská 1349 o povědomí CSR aktivit a jejich vlivu na budování dobrého jména podniku.
The impact of CSR activities on building a company with good reputation
Keywords: Společenská odpovědnost firem (CSR); tripple-bottom-line; stakeholdeři; image; CSR aktivity; Albert Česká republika s.r.o.; Corporate social responsibility (CSR); triple-bottom-line; stakeholders; image; CSR activities; Albert company Česká republika s.r.o.