Dopravní obslužnost regionu Semily - Jandová, Monika (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci analyzuje současný stav dopravní obslužnosti okresu Semily, zaměřuje se na region "Rovensko" a podává návrhy na zlepšení současné situace.
The Transport services in the district Semily
Keywords: Doprava; okres Semily; Dopravní obslužnost; jízdní řády; návaznost; dostupnost; spoje