Mentálně postižení mezi námi - Šubrtová, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá mentálně postiženými a jejich postavením ve společnosti, péčí o tyto lidi a sociálními aspekty mentálního postižení.
Mentally affected among us
Keywords: mentálně postižení; sociální podpora; péče