Impregnace kordových séglových tkanin - Šilhavá, Hana (Univerzita Pardubice, 2002)
V práci jsou sledovány časové změny vlastností impregnovaných roztoků používaných k impregnaci kordové tkaniny. Byly hodnoceny změny viskozity, pH, sušiny a smáčecích vlastností a změny nánosu a adheze na kordových tkaninách. Výsledky laboratorního hodnocení byly porovnány s provozními výsledky.
Cord fabric dipping and technical fabric dipping
Keywords: kordové tkaniny; impregnace