Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v dopravním středisku podniku Technické služby Havlíčkův Brod - Neubauerová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2015)
Náplní diplomové práce je vypracování návrhů pro zlepšení pojetí vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v daném podniku. První část je zaměřena na teoretickou stránku jmenované problematiky. Druhá část se věnuje analýze vzdělávání a rozvoji ve vybraném dopravním středisku podniku. Třetí část se zabývá návrhy, které zajistí zlepšení problémových oblastí v rámci vzdělávání a rozvoje. Poslední část je zaměřena na ekonomické zhodnocení vypracovaných návrhů.
Education and development of employees in the transport centre of enterprise Technické služby Havlíčkův Brod
Keywords: vzdělávání zaměstnanců; formy vzdělávání; rozvoj zaměstnanců; kurzy; školení; employee education; educational forms; employee development; courses; training