Optimalizace skladového hospodářství ve vybrané společnosti - Husák, Jiří (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá problematikou skladového hospodářství. V práci představuji problematiku skladování a logistiky obecně. Z této teoretické základny pak vycházím při hodnocení a následných návrzích na optimalizaci skladového hospodářství u vybrané společnosti. Výstupem je návrh nové koncepce skladového hospodářství v této společnosti a jeho ekonomické vyhodnocení.
Warehouse management optimizing in a selected company
Keywords: sklady; skladové hospodářství; optimalizace; logistika; warehouse; warehouse management; optimizing; logistics