Monitorování látek obsažených v koření - Kremr, Daniel (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem mé diplomové práce bylo vypracovat rešerši týkající se mikroextrakce tuhou fází a jejího využití na analýzu různých typů koření. V experimentální části jsem se zabýval analýzou koření a identifikací aromatických látek v něm obsažených.
Screening of substances contained in spices
Keywords: mikroextrakce tuhou fází; SPME; aromatické látky; koření; solid phase microextraction; SPME; essential oils; spices