ETC fondy - Růžička, Adam (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem bakalářské práce byla analýza a komparace vybraných ETC fondů s uvedením doporučení pro investory. Začátkem práce jsou teoretická východiska ETC fondů a charakteristiky zkoumaných fondů. Druhá část porovnává a analyzuje vybrané ETC fondy. Závěrem se práce zaměřuje na doporučení pro investory.
ETC funds
Keywords: ETC; komodity; investování; Exchange Traded Commodities; commodities; investing