Fúze na českém realitním trhu - Jankovičová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce poskytuje informace o realizované fúzi na českém realitním trhu, konkrétně průběh fúze realitní společnosti M&M reality holding a.s. s národní centrálou britské realitní společnosti HBC Ltd. Práce analyzuje na základě finančních ukazatelů dopady fúze, dosažení vytyčených cílů fúze a dále hodnotí současné postavení společnosti M&M reality holding a. s. na českém realitním trhu.
Consolidation on a Czech properties market
Keywords: fúze; realitní trh; hypoteční trh; nemovitosti; finanční ukazatele; hodnocení výkonnosti; consolidation; properties market; morgage market; properties; financial indicators; valuation of efectivity