Identifikace soustav s dopravním zpožděním - Macenauer, Michal (Univerzita Pardubice, 1999)
Popis metod off-line a on-line odhadu dopravního zpoždění soustav a jejich ověření na simulovaných soustavách 1. a 2. řádu a na soustavě reálné.
Odentification of systems with time delay
Keywords: dopravní zpoždění; Identifikace; Metoda nejmenších čtverců; korelační analýza