Most přes Černský potok u Černé u Bohdanče - Bednářová, Anna (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá rekonstrukcí mostu. Most se nachází u obce Černá u Bohdanče. Bylo provedeno nové vedení trasy pozemní komunikace s mostním objektem.
The bridge over Černský potok by Černá u Bohdanče
Keywords: Bridges; surface routes; reconstructions; supporting structures; mosty; pozemní komunikace; Rekonstrukce; Černá u Bohdanče; nosné konstrukce