Organizace dopravy v obytných částech města Přerov - Brada, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je věnována organizaci dopravy v obytných částech v Přerově. Hlavním cílem je analýza současného stavu a navržení opatření pro zlepšení organizace dopravy ve vybraných obytných částech.V první části práce je uveden rozbor uličního prostoru včetně jeho účastníků, problematika regulace dopravy a dopravy v klidu, v další části práce je uvedena problematika zklidňování dopravy. Následuje stěžejní část zabývající se navržením úprav organizace dopravy.
Traffic organization in living parts of city Prerov
Keywords: traffic calming; traffic organization; parking; living parts; zklidňování dopravy; organizace dopravy; parkování; obytné části