Marketingové řízení akciové společnosti Keramost - Pokorná, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou marketingového řízení a to zejména situační analýzou. Cílem práce je vypracování analýzy marketingového řízení, jeho popis a zhodnocení a návrhy na zlepšení situace, které by bylo možné aplikovat v samotné firmě Keramost.
The analysis of marketing management of Keramost, a.s.
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; Situační analýza; SWOT analýza; Keramost Most