Stanovení základní procesní mapy organizace a návrh její optimalizace ve firmě CZ LOKO, a.s., provozovna Česká Třebová - Trsková, Jana (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na procesy, jejich řízení a mapování. Zadavatelem práce je CZ LOKO, a.s., provozovna Česká Třebová, jehož hlavním předmětem činonsti je výroba, oprava a modernizace drážních hnacích vozidel. cílem této diplomové práce je navrhnout procesní mapu, zmapovat kritická místa a navrhnout její optimalizaci.
The determination of basic process map in CZ LOKO, establishment Česká Třebová and its optimization proposals
Keywords: Procesní řízení; procesní mapa; organizačbí struktura; opravárenský proces; Process management; process map; organization chart; repair process