Analýza a zhodnocení výkonnosti pivovaru Pernštejn - Kolcová, Amálie (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této práce je aplikovat vybrané metody hodnocení výkonnosti na konkrétní podnik. V první části práce jsou vymezena teoretická východiska problematiky hodnocení výkonnosti podniku.
Analysis and evaluation of brewery Pernštejn performance
Keywords: Balanced Scorecard; finanční analýza; hodnocení výkonnosti podniku; EVA; pivovarství; rentabilita; Balanced Scorecard; financial analysis; evaluation of efficiency of the company; EVA; brewing industry; rentability