Zefektivnění procesu skladování ve společnosti Ljunghäll - Pipek, Václav (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na zefektivnění procesu skladování ve společnosti Ljunghäll. Zabývá se identifikací současného stavu a analyzuje problémy, které se ve společnosti nachází. Práce obsahuje také návrhy na zlepšení tohoto procesu skladování a jejich zhodnocení.
Streamline of the warehouse process in company Ljunghäll
Keywords: sklad; skladování; proces; zásoba; warehouse; warehousing; process; supply