Reakce alkylnitraminů s dihalogenderiváty - Foud, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce pojednává o reakcích methylnitraminů s halogenderiváty. V rámci této práce byly provedeny reakce methylnitraminů s dihalogenalkany a rozšíření této metody na alkylnitraminy.
Reaction of alkylnitramines with dihalogen compounds
Keywords: alkylnitraminy