Strategické řízení firmy Wendell, a.s. - Stasiowská, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zaměřuje na téma strategické řízení podniku. Obecná část práce je zaměřena na shrnutí teoretických poznatků z oblastí strategického řízení, které jsou využity v praktické části. Druhá část práce obsahuje analýzu dosavadní strategie, identifikuje současný stav firmy a předpovídá vývoj okolí. Závěrečná část práce shrnuje a hodnotí údaje získané analýzou. Práci uzavírají návrhy a doporučení.
Strategic management of company Wendell, a.s.
Keywords: strategies; Strategic Management; surroundings company; financial analyses; Strategie; Strategické řízení; OKOLÍ PODNIKU; finanční analýzy