Little Bugs a jeho použití při výuce - Hofericová, Marie (Univerzita Pardubice, 2010)
Ve své práce se věnuji praktickému využití učebnice "Little Bugs 1" a "Little Bugs 2", která je určena k výuce anglického jazyka pro děti předškolního a mladšího školního věku. Práce nejprve popisuje, co je pro oba díly společné, dále v čem se liší a proč, podrobně rozebírá metodiku výuky, včetně doplňkových prvků, kterými jsou zvuková CD a vizuální karty (flashcards). Dále uvádím vlastní výukové doplňkové aktivity. Speciální kapitolu věnuji zpětné vazbě od dětí pro lepší zhodnocení obou učebnic.
Little Bugs and its use in the classroom
Keywords: anglický jazyk; výuka; učebnice; metodika výuky; English language; education; textbook; teaching methodology