Porovnání politiky zaměstnanosti v České republice a v zemích Evropské unie, zejména v Řecku - Císařová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce obsahuje informace o politice zaměstnanosti v České republice a porovnává ji s politikou zaměstnanosti v Řecku.
Comparison of Czech employment policy with European union, especially with Greece
Keywords: politika zaměstnanosti; Evropská Unie; Nezaměstnanost; Úřady práce; míra nezaměstnanosti; Trh práce