Ekonomika a management malé organizace působící v hudebním průmyslu - Vrána, Radek (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce popisuje hudební skupinu jako malou organizaci provádějící marketingové, ekonomické a manažerské činnosti. V práci jsou teoreticky vymezeny pojmy související s podnikáním, trhem, marketingem, managementem a okrajově i autorským právem. Teoretické poznatky jsou poté aplikovány na hudební průmysl, především v oblasti marketingu. Na závěr autor popisuje projekty dvou konkrétních skupin.
Economy and management of a small organization operating in music industry
Keywords: Hudební skupina; marketing; management; trh; distribuce; podnik; Music band; marketing; management; market; distribution; business