Informační systém základní školy - Mareček, Václav (Univerzita Pardubice, 2013)
V aplikační části se věnuji návrhu a implementaci vlastního informačního systému se zaměřením na komunikaci s rodiči žáků, v teoretické části se zabývám problematikou ochrany osobních údajů v informačních systémech.
Information system for primary schools
Keywords: informační systémy; základní školy; PHP; Oracle; WWW; ochrana osobních údajů; information systems; primary schools; personal data protection