Eko značka jako konkurenční výhoda podniku - Súkeníková, Olga (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá oblastí eko značení u spotřebitelů. Teoretická část práce je zaměřena na konkurenční výhodu, eko značení a marketingový výzkum. V praktické části je zpracováno dotazníkové šetření o povědomí veřejnosti o eko značení a o preferenci eko produktů u zákazníka. Závěr práce vyhodnocuje získané výsledky a navrhuje řešení na zlepšení.
Eko Label as A Competitive Advantage of Company
Keywords: konkurenční výhoda; marketingový výzkum; eko značka; eko značení; eko výrobky; competitive advantage; marketing research; eco label; eco labeling; eco products