Ekonomický profil okresu Znojmo - Cejpek, Aleš (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá problematikou ekonomického a sociálního rozvoje okresu Znojmo. Cílem této práce je vymezení současného stavu a určení cílů z hlediska regionálního rozvoje okresu Znojmo.
Economic profile of the district Znojmo
Keywords: okres Znojmo; Regionální rozvoj; obyvatelstvo; zemědělství; Průmysl; Trh práce; Cestovní ruch; Infrastruktura