Soustava dvou ventilátorů s regulací otáček - Pulkráb, Michal (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce je věnována praktické úloze pro zpětnovazební řízení, která se skládá ze dvou ventilátorů, kde jeden ventilátor slouží jako volně nastavitelná porucha a druhý je regulován pomocí PI regulátoru. Funkčnost je realizována pomocí vývojového modulu Arduino. Zobrazení otáček je realizováno v software MATLAB.
A pair of ventilators with rotation speed regulation
Keywords: regulace; ventilátory; MATLAB; Arduino; PI regulátory; Regulation; fan; MATLAB; Arduino; PI controller