Stanovení vlivu teploty na životnost ocelové mostní konstrukce - Křemenáková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Analýzy vlivu teploty na životnost ocelové mostní konstrukce.
DETERMINATION OF TEMPERATURE EFFECTS ON SERVICE LIFE OF STEEL BRIDGE STRUCTURES
Keywords: steel bridge construction; fatigue of material; lifetime; rain - flow; temperature strain; ocelová mostní konstrukce; únava materiálu; životnost; Rainflow; teplotní pnutí