Proces vyřízení objednávky u vybraného dodavatele cateringovým firmám - Řádová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá procesem vyřízení objednávky. Teoretická část je věnována rešerši zaměřené na specifikaci cateringu a outsourcingu a specifikaci procesu vyřízení objednávky s důrazem na dodavatele cateringovým firmám. V praktické části je popsán a následně analyzován proces vyřízení objednávky u vybraného dodavatele.
Process of order fulfillment to the selected supplier catering companies
Keywords: proces vyřízení objednávky; outsourcing; catering; dodávkový velkoobchod; process of order fulfillment; outsourcing; catering; delivery wholesale