Fenomén Dijon: Česko(slovenská) oddělení na středních školách ve Francii od roku 1920 do současnosti na pozadí vývoje vzájemných kulturních relací - Hnilica, Jiří (Univerzita Pardubice, 2016)
Hablitační práce se zabývá problematikou českých sekcí na francouzských středních školách.
Keywords: Francie; střední školy; české sekce; vzdělávání; France; secondary schools; education