Podnikatelský plán vybraného podniku - Chrobáková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2021)
Předmětem této bakalářské práce je tvorba podnikatelského plánu založení vybraného podniku. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické práci jsou veškeré informace spojené s podnikatelským plánem a v praktické části je konkrétní podnikatelský plán na vybraný podnik.
Business plan of the selected company
Keywords: podnikatelský plán; podnikání; finanční plán; finanční analýza; business plan; business; financial plan; financial analysis