Návrh změny organizace dopravy na území autobusového nádraží a jeho okolí ve městě Planá - Schreil, Martin (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá návrhem na změnu organizace dopravy na území autobusového nádraží a jeho okolí ve městě Planá. Nejprve se zaměřuje na analýzu současného stavu organizace dopravy na zmíněném území, v části druhé pak na návrh řešení organizace dopravy po uvažovaném přemístění autobusového nádraží a ulice Dukelských hrdinů v souvislosti s vytvořením průsečné křižovatky u autobusového nádraží.
Proposal for change of transport organization in the area of the bus terminal and its surroundings in the town of Planá
Keywords: Planá; autobusové nádraží; křižovatkový prostor; pozemní komunikace; Planá; bus station; intersection area; roadway