Začlenění do partnerovy rodiny - Novotný, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se snaží nalézt odpověď na otázku, jestli a popřípadě jak v současné době probíhá začleňování do partnerovy rodiny. V poskytnutých rozhovorech popisují účastníci své zkušenosti s interakcí s partnerovou rodinou. Práce vede k závěru, že vztahy s partnerovou rodinou jsou pro všechny účastníky významné a umožňují někdy i zkušenost "nového domova".
Integration into the partner's family
Keywords: rodina; partner; začlenění; vztahy; partnerství; family; partner; integration; relationship; partnership