Nastavení logistických procesů v obchodní firmě - Schrenk, Jan (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zaměřuje na zavedení a optimalizaci elementárních logistických procesů v malé obchodní firmě. Těmito procesy je nákup zboží, příjem, skladování a inventarizace, vyskladnění a fakturace.
Setup of Logistic Processes in a Business Company
Keywords: logistika; logistický řetězec; ERP; podnikové procesy; mapování procesů; situační analýza; logistics; supply chain; ERP; business processes; process mapping; situation analysis