Informační systém autoservisu - Havelka, Marek (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této práce je vytvoření funkční aplikace, která bude obsahovat nástroje sloužící pro zajištění činnosti autoservisu. V úvodní části je nutno provést rešerši systémů, které se zabývají touto problematikou. Rešerši je nutné doplnit o porovnání s nově navrhovaným systémem, který bude předmětem této práce. Úvodní část musí obsahovat analýzu navrhovaného řešení, která bude obsahovat popis použitých technologií, návrh databáze a aplikačního řešení. Pro vytvoření aplikace bude využit skriptovací jazyk PHP nebo JAVA a databáze Oracle nebo MySQL.
Information system for service station
Keywords: informační systémy; autoservisy; webové aplikace; PHP; HTML; MySQL; information systems; service stations; web application