Hybridné UV farby - Panák, Ondrej (Univerzita Pardubice, 2005)
Sledovanie rýchlosti vytvrzovania zmesí glycidylmetakrylátu metódou infračervenej spektroskopie s Fourierovou transformáciou (FTIR) technikou ATR. Sledovanie svetlosti modelových zmesí.
Hybrid UV inks
Keywords: tiskové barvy; UV vytvrzování; FTIR spektroskopie; světlostálost