Jednoduché účetnictví - Štaffová, Šárka (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá základními principy účtování v systému jednoduchého účetnictví. Jsou shrnuty zásady zákona č. 563/91 Sb. o účetnictví.
Simple accoutancy
Keywords: jednoduché účetnictví