Analýza státního závěrečného účtu v letech 1999-2002 - Kukla, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce pojednává o výsledcích státních závěrečných účtů v letech 1999-2002 se zaměřením na příjmy a výdaje státního rozpočtu, analýza vybraných výdajů státního rozpočtu a charakteristika rozpočtu EU.
Analysis of the national account in the years 1999-2002
Keywords: Státní rozpočet; Stavební spoření; penzijní připojištění; rozpočet; Evropská Unie