Odpovědnost a etika projektového manažera - Hošková, Beatrix (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na odpovědnost a etiku projektového manažera. Klíčovými částmi jsou osobnost a vlastnosti projektového manažera, manažerská etika a etický kodex. Součástí práce je dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit chápání a aplikaci manažerské etiky v praxi. V závěru práce jsou shrnuty získané poznatky a navržena doporučení pro zlepšení.
Responsibility and ethics of project manager
Keywords: projektový management; projektový manažer; etika; odpovědnost; project management; project manager; ethics; responsibility