Známková práva z hlediska positivněprávního - Hrnčálová, Romana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou ochranných známek z hlediska pozitivněprávního s důrazem na genezi a historický vývoj v obecné části.
Keywords: právo; průmyslová práva; známka; licence; duševní vlastnictví; známkoprávní ochrana