Použití autoevaluačních technik u žáků základních škol a jeho dopady - Saveleva, Vlasta (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se věnuje překladu dvou významných odborných textů nahlížejících na využití autoevaluačních technik při výuce matematiky na základní škole. Kromě kompletního překladu textů z anglického do českého jazyka práce srovnává dosažené výsledky a nabízí doporučení, jak autoevaluační techniky efektivně zahrnout do praktické výuky.
Use of Self-Evaluation Techniques in Education of Primary School Pupils and Its Impacts
Keywords: autoevaluce; základní vzdělávání; matematika; self-evaluation; primary education; mathematics