Životní styl u pacienta s chronickou anginou pectoris - Matějů, Jana (Univerzita Pardubice, 2016)
Tématem bakalářské práce je problematika životního stylu u chronické anginy pectoris. Jedná se o teoreticko-výzkumnou práci. Teoretická část se zabývá nejen charakteristikou daného onemocnění, ale také zdravým životním stylem a ošetřovatelskou péčí. Výzkumná část je zaměřena na pacienty trpící tímto onemocněním. Především zjišťuje, zda dodržují režimová opatření onemocnění.
Lifestyle of a Patient With Chronic Angina Pectoris
Keywords: angína pectoris; ateroskleróza; ischemická choroba srdeční; výživa; zdravý životní styl; angina pectoris; atherosclerosis; ischemic heart disease; nutrition; healthy lifestyle